World series of Underwater Poker og andre spesielle pokerturneringer

Eventyrlysten kan noen ganger føre til en annerledes tanke, som igjen kan lede oss til en utrolig heftig opplevelse. For de som setter pris på både spenning og utfordringer, kan vi anbefale å ta en titt på World Series of Underwater Poker i Canada. I motsetning til hva det kan høres ut som, så er ikke dette en pokerturnering der spillerne sitter ved siden av hverandre rundt et bord – og det er kanskje like greit om du ikke kan spille poker. Dette er et spill hvor man dykker etter pokerchips som man så får bytte inn mot kort, og slik setter man sammen pokerhender – gode eller dårlige. En veldig morsom idé, kan man si!

I hete sommertider vil du kanskje kose deg med strippepoker, og enten lette på ditt eget antrekk, eller nyte synet av andres konsekvenser av dårlig spill? Det er uansett underholdende, og slike turneringer arrangeres faktisk allerede mange steder i verden. Verdens største turnering innen strippepoker ble avholdt i London i 2006, nemlig i Paddy Power World Strip Poker Championship. Og skulle du ønske å fjerne deg permanent fra ufyselige tøybiter, kan du jo kaste deg med på nudistpoker!

For mer seriøse pokerspillere finnes det uendelige varianter av pokerturneringer, og mange nettkasinoer har lettleste, praktiske oversikter over de mange ulike typene turneringer de tilbyr.

Og skulle man synes at det blir for alvorlig, kan man ta pokerspillet til nye høyder – som man så de gjorde i Stockholm i 2009, da 22 spillere ble heist 50 meter opp i luften før pokerfinalen. De spilte så klart på nett, da kun Svenska Spel får arrangere lovlige pokerturneringer i Sverige, og ikke overraskende hadde spillerne med seg bærbare datamaskiner til topps.