De rette klærne til sommerferien

Vi har alle opplevd en stappfull veske eller koffert på vei til en avslappende ferie ved havet. En overflod av bagasje kan stresse oss, være vanskelig å dra med seg og oppta unødvendig mye plass. Ta kun med deg det mest essensielle for å slippe å tenke på hva du skal ha på deg, og heller å nyte ferien din.

Bagasje kommer med mange regler som kan være vanskelig å holde styr på, så en lett koffert kommer med flere fordeler enn å senke stressnivået.

Det viktigste er badetøyet

Sesongens moteriktige badetøy forandrer seg fra år til år, men badebuksen og bikinien kommer aldri til å forsvinne fra feriekofferten vår. En avslappende badedrakt for å passe på barna ved bassenget, eller en stilig bikini til soling på stranden er det viktigste du kommer til å pakke ned i kofferten din. Siden vi på en ferietur ved havet tilbringer mesteparten av tiden vår i badetøy, er det viktig å finne tøy som passer anledningen og kroppen vår slik at vi alltid er komfortable.

Buisness og casual

For å pakke minst mulig er det viktig å pakke klær som kan passe til enhver anledning. Da snakker vi om t-skjorter som kan brukes på stranden, men som også kan kombineres med et lekkert skjørt til middagen. En smart garderobe og et utvalg av klær som matcher andre elementer i kofferten din er nøkkelen til effektive og stilige antrekk. Hvis du planlegger antrekk for hele ferien før du drar slipper du også å dra med deg unødvendige plagg som du aldri kommer til å bruke.

Sko til fest og turer

Du trenger ikke mer enn et par sko i kofferten din. Sko er tunge og tar opp mye plass du kunne brukt på andre ting. Noen sandaler til stranden, komfortable joggesko for lange turer og et par sko som passer til en vakker kjole eller skjorte til middagen er alt du trenger.