Spill for den som liker havet

Hvis du liker havet, finnes det et stort utvalg av nettspill som har havet som tema. Spillegratis.com har for eksempel en lang rekke båtspill. Spillene varierer fra de enkle og morsomme til de mer kompliserte. Noen spill passer for barn, mens andre passer for alle aldre. Vil du har fart og spenning, kan du prøve å kjøre speedbåt eller jetski. Eller du kan prøve deg på å navigere en båt gjennom et trafikkert farvann.

Spillespill.no har også mange båtspill. Også her kan du prøve deg på racerbåter eller jetski, padle i elver, eller parkere båter ved brygga. Det er ikke alltid så lett som det høres ut.

Piratspill hører selvsagt til blant favorittene. Her finnes det også mange spill å velge blant, fra gratisspill til spilleautomater. Treasure Hunter er et gratis piratspill der du legger ut på skattejakt. Treasure Island er en herlig spilleautomat med pirattema. Den kan spilles både som gratisspill og med ekte penger. Spiller du med ekte penger, kan du kanskje vinne en ekte skatt.

Hvis du foretrekker å holde deg tørrskodd, kan du prøve gratisspillet Turtle Bridge, der du skal balansere over elven på en bru av skilpadder. Men pass deg så de ikke dykker!

Og når vi snakker om dykking, hvorfor ikke prøve deg som perledykker i Pearl Diver. Dykkespill finnes i stort utvalg, blant annet hos gratisspill.no. Du kan dykke med eller uten ubåt, eller prøve deg som stuper. Du kan til og med prøve deg på pingvinstuping.

Den fiskeglade vil selvsagt sette pris på fiskespill som Fisherman, Lake Fishing 3 eller Fish Luck. Fiskespillene strekker seg fra realistiske spill til komiske og urealistiske spill. Utvalget er veldig stort. Uansett hva du foretrekker, finner du timevis med havrelatert underholdning på nettet.